King for a Day
NY Favorites, Top Sire Top, Kepala menyang Negara Kekaisaran
By admin | | 0 Comments |

Program insentif lan hadiah Dana Breast and Development Fund New York State Thoroughbred terus ngasilake minat lan investasi anyar ing jaran New York, utamane sing silsilah cocog karo kondisi balapan lan permukaan New York Racing Association (NYRA). Putra-putra juara lan jaran sing populer lan sukses ing New York debut ing studie lan duwe pesenan mare sing signifikan digawe dening para pembeli nalika adol saham nalika telung wulan kepungkur. Rick Burke's Irish Hill Century Farm, didegake dening para leluhur ing taun 1883, dununge ing Stillwater. Kanthi kemitraan karo Michael Lischin lan Anch Sheck's Dutchess Views Farm, Irlandia Hill bakal ngadeg enem jaran ing taun 2021, kalebu pimpinan New York, Big Brown (Boundary), lan pimpinan New York sing umur 2 taun, War Dancer (Front Front) . "id": 3, "instanceName": "Artikel Ora Dhaptar Dhaptar", "video":["videoType":"HTML5","title":"Lookin at Lee and King for a Day at Irish Hill","description":"","info":"","thumbImg":"","mp4":"https://player.vimeo.com/external/506288959.sd.mp4?s=468ef4e4d35aabe8b3704c80382084fc01e00259&profile_id=165","enable_mp4_download":"no","prerollAD":"yes","prerollGotoLink":"prerollGotoLink","preroll_mp4_title":"preroll_mp4_title","preroll_mp4":"https://player.vimeo.com/external/500151634.sd.mp4?s=844a5d02b62a033a1e8411b7c050bcf410e91b6a&profile_id=165","prerollSkipTimer":"5","midrollAD":"no","midrollAD_displayTime":"midrollAD_displayTime","midrollGotoLink":"midrollGotoLink","midroll_mp4":"midroll_mp4","midrollSkipTimer":"midrollSkipTimer","postrollAD":"no","postrollGotoLink":"postrollGotoLink","postroll_mp4":"postroll_mp4","postrollSkipTimer":"postrollSkipTimer","popupAdShow":"no","popupImg":"popupImg","popupAdStartTime":"popupAdStartTime","popupAdEndTime":"popupAdEndTime","popupAdGoToLink":"popupAdGoToLink"], "instanceTheme": "light", "playerLayout": "fitToContainer", "videoPlayerWidth": 720, "videoPlayerHeight": 405, "videoRatio": 1.7777777777778, "videoRatioStretch": bener, "videoPlayerShadow": "effect1", " colorAccent ":" # 000000 "," posterImg ":" "," posterImgOnVideoFinish ":" "," logoShow ":" Ora "," logoPath ":" "," logoPosition ":" ngisor-tengen "," logoClickable " : "Ora", "logoGoToLink": "", "allowSkipAd": true, "advertisementTitle": "Ad", "skipAdvertisementText": "Skip Ad", "skipAdText": "Sampeyan bisa nglumpati pariwara iki ing", "playBtnTooltipTxt ":" Play "," pauseBtnTooltipTxt ":" Ngaso "," rewindBtnTooltipTxt ":" Rewind "," downloadVideoBtnTooltipTxt ":" Download video "," qualityBtnOpenedTooltipTxt ":" Close setting "," qualityBtnClosedTooltipTxt "oolTxtTooltip "xt ":" Bisu "," unmuteBtnTooltipTxt ":" Batal "," fullscreenBtnTooltipTxt ":" Layar wutuh "," exitFullscreenBtnTooltipTxt ":" Exit fullscreen "," infoBtnTooltipTxt ":" Tampilake info "," embedBtnTooltipTxt ":" Tampilake info "," embedBtnTooltipTxt ":" ":" Share "," volumeTooltipTxt ":" Volume "," playlistBtnClosedTooltipTxt ":" Tampilake dhaptar lagu ", "playlistBtnOpenedTooltipTxt": "Singidaken dhaptar lagu", "facebookBtnTooltipTxt": "Share on Facebook", "twitterBtnTooltipTxt": "Share on Twitter", "googlePlusBtnTooltipTxt": "Share on Google +", "lastBtnTooltipTxt": " "firstBtnTooltipTxt": "Bukak menyang video pisanan", "nextBtnTooltipTxt": "Puter video sabanjure", "sadurungeBtnTooltipTxt": "Puter video sadurunge", "shuffleBtnOnTooltipTxt": "Shuffle on", "shuffleBtnOffTooltipTlep" " nowPlayingTooltipTxt ":" SAIKI MAINKAN "," embedWindowTitle1 ":" SHARE PLAYER INI: "," embedWindowTitle2 ":" EMBED VIDEO INI ING SITUSU: "," embedWindowTitle3 ":" SHARE LINK TO PLAYER INI: "," lightBox ": false, "lightBoxAutoplay": false, "lightBoxThumbnail": "", "lightBoxThumbnailWidth": 400, "lightBoxThumbnailHeight": 220, "lightBoxCloseOnOutsideClick": true, "onFinish": "Puter video sabanjure", "autoplay": false, " loadRandomVideoOnStart ":" Ora "," shuffle ":" Ora "," playlist ":" Mati "," playlistBehaviourOnPageload ":" dibukak (default) "," playlistScrollType ":" light "," preloadSelfHosted ":" none ", "hideVideoSource": bener, "showA llControls ": true," rightClickMenu ": true," autohideControls ": 2," hideControlsOnMouseOut ":" Ora "," nowPlayingText ":" Ya "," infoShow ":" Ora "," shareShow ":" Ora "," facebookShow ":" Ora "," twitterShow ":" Ora "," mailShow ":" Ora "," facebookShareName ":" "," facebookShareLink ":" "," facebookShareDescription ":" "," facebookSharePicture ":" " , "twitterText": "", "twitterLink": "", "twitterHashtags": "", "twitterVia": "", "googlePlus": "", "embedShow": "Ora", "embedCodeSrc": "" , "embedCodeW": 720, "embedCodeH": 405, "embedShareLink": "", "youtubeControls": "kontrol khusus", "youtubeSkin": "peteng", "youtubeColor": "abang", "youtubeQual": " default "," youtubeShowRelatedVideos ":" Ya "," vimeoColor ":" 00adef "," showGlobalPrerollAds ": false," globalPrerollAds ":" url1; url2; url3; url4; url5 "," globalPrerollAdsSkipTimer ": 5," globalPrerollAdsSkipTimer ": 5," globalPrerollAdsSkipTimer ": 5," globalLrer : "", "videoType": "HTML5 (tuan rumah dhewe)", "kirim": "Simpen Pangowahan", "rootFolder": "https: / / wp.tdn.pmadv.com / wp-content / plugins / Elite-video-player / " Anyar dipasang ing taun 2021 lan anyar kanggo dhaptar ing Irlandia Hill minangka Raja sedina (Pakdhe Mo) lan Lookin At Lee (Lookin At Lucky). "Raja sedina teka pungkasan Desember, lan iku dina gedhe kanggo kita lan peternak ing New York," ujare manajer jaran Irlandia Hill Century, Bill Leak. "Dadi putra saka Paman Mo, sing saiki duwe telu saka papat putra umur 2 taun paling dhuwur ing negara kasebut, mesthine bisa nambah. Dheweke bakal nyedhiyakake akeh kesempatan sing apik kanggo peternak New York. " King for a Day diduweni dening Red Oak Stable lan dilatih dening Todd Pletcher. Entuk $ 260.550 sajrone pitu, King kanggo Dina entuk telung kemenangan, sing nomer loro lan nomer telu. Dheweke ngalahake Keamanan Maksimal (Dina Taun Anyar) ing Pegasus S. ing Monmouth Park nanging mlebu lalu lintas ing GI Haskell S. patang minggu mengko, rampung kaping lima. Kacepetan pesiar sing dhuwur yaiku istilah sing wis digunakake kanggo njlentrehake gaya mlaku Raja sedina lan pamane, Pakdhe Mo. "Kanthi King for a Day, iku kecepatan pelayaran sing apik banget. Yaiku sing dikepengini King for a Day, ”ujare Leak. "Nalika sampeyan ndeleng dheweke balapan lan sampeyan ndeleng dheweke langsung ngobrol karo Keamanan Maksimum, iku sing ditindakake. Dheweke metu ing kana lan dheweke mung nyoba njaga kecepatan balapan babak pertama lan nyuda paling sithik. King for a Day minangka jaran sing luwih apik dina iku. Dheweke ngalahake Keamanan Maksama kanthi dawa. "Paman Mos pancen wis sukses banget nalika metu ing kana kanthi cepet balapan rereget lan rampung nganti rampung. Aku rumangsa yen dheweke bakal sukses, nggawa program kasebut ing New York. ” Bendungan King for a Day, Ubetwereven (Wakil Prancis), kanthi konsisten ngasilake pemenang kanggo Red Oak Stable. "King for a Day dikembangke lan balapan karo Red Oak Stable," ujare Leak. "Dheweke duwe kuda betina, lan dheweke ngasilake telung pemenang saham kanggo dheweke. Dheweke duwe sejarah kulawarga jaran breeding ing Florida, Kentucky lan saiki ing New York. Dheweke pancen setya marang jaran iki, manawa dheweke njaluk jaran sing pas supaya bisa mlaku kaya jaran enom. ” Nyatane, Ubetwereven tampil karo TDN ing wulan Juni 2019 lan nggawe 'hadiah sing terus menehi.' Rick Sacco, manajer balap lan operasi Red Oak, ngandhani TDN, "Aku tuku kuda-kuda pribadi kanggo Pak Brunetti udakara 15 taun kepungkur saka Irv Cowan ing Kentucky. Kita arep nganyarke lan Pak Cowan arep nyuda lan adol gelas. Aku mung tresna kanthi fisik lan tresna marang Wakil Prancis. Dheweke minangka jantan kanthi balung sing akeh, cocog karo sing apik lan katon mung bagean kasebut. "King for a Day minangka juara saham nomer telu. Kita wis duwe Ima Jersey Girl lan Feel That Fire, sing dadi bendungan Mind Control, sawetara pemenang saham kelas luwih saka $ 1 yuta. King for a Day minangka juara saham pertamane wiwit kita pindhah mares menyang Kentucky. ” Ubetwereven ngasilake pitu pemenang wiwit umur sangang jagoan. Telung pemenang kasebut nyekel acara tipe ireng. Dheweke bakal dikembangke bali menyang Pakdhe Mo taun iki. "Kayane cocog karo Raja Dina, mirip banget karo Pakdhe Mo. Dheweke ngadeg ing lapangan. Dheweke duwe sikil akeh, punggung sing luwih cekak - prekara sing kita bubar akhir-akhir iki, kabukten bisa kabukten manawa kemampuan nyepetake kapal pesiar, "ujare Leak. "Kita wis bathi lan cukup beruntung amarga bisa nyekel sawetara Pakdhe Mos," ujare Sacco. "Lan King Sehari mesthi salah sawijining sing gedhe tampan." Bocor nglaporake manawa King Sehari wis ditampa kanthi apik dening peternak New York. "Dheweke duwe kesempatan ing kene supaya dheweke bisa nggawa barang-barang menyang garwane sing bisa uga durung nate dideleng sadurunge, utawa sadurunge wis ndeleng lan bisa nguntungake," ujare Leak. "Dheweke outcross total liwat patang garis pertama. Dadi, ana kesempatan kanggo peternak ngasilake macem-macem jinis mares kanggo dheweke. Pakdhe Mo lan putra-putrine wis sukses banget kanthi macem-macem garis keturunan. ” Sacco Terus: "Red Oak bakal ndhukung King sedina paling ora 12 wong saiki lan jumlah kasebut bisa mundhak dadi 15. Sawetara bubar pensiun saka trek, ana pasangan saka divisi Kentucky, sawetara bubar dituku lan kita bakal nekani Penjualan Fasig-Tipton Kentucky Februari sing bakal teka. ” Sacco nambah, "Red Oak ngarep-arep melu ing saben aspek program sing dikembangake ing New York. Ana mupangate duwe jaran ing New York lan nampa penghargaan jaran, penghargaan peternak lan program balap lan taruhan winates sing dikembangake dening New York sing ditawakake kanggo pihak sing duwe. ” Lookin At Lee nomer loro ing Kentucky Derby 2017 | Coady Uga anyar ing Irlandia Hill lan Views Dutchess yaiku Lookin At Lee. Runner-up GI Kentucky Derby 2017 (wiwit jabatan paling ora 33-1) nganti Always Dreaming (Bodemeister) entuk $ 1,343.188 kanggo L and N Racing, kemitraan papat arah sing kasusun saka Lee, Andy lan Michael Levinson, lan Don Nelson . Pemenang Ellis Park Juvenile S. umur loro lan Downs At Albuquerque H. nalika umur limang taun - dilatih sajrone kariré dening Hall of Famer Steve Asmussen – dadi nomer papat ing Juvenile Piala GI Breeders 'ing Santa Anita. Ing leg pertama Crown Triple, Lookin At Lee ngalahake Kekaisaran Klasik (Pioneerof the Nile), sing dadi juara kaping pindho nalika umur 2 taun, uga Battle of Midway (Smart Strike), Tapwrit (Tapit ), Girvin (Tale of Ekati), Lawakan Praktis (Into Mischief) lan liya-liyane ing lapangan sing duwe bakat. "Iki nyenengake lan istimewa," ujare Lee Levinson. “Wiwit Bintang Wungu [Secretariat, in 1988], ora ana jaran sing diwiwiti ing Kentucky Derby saka posisi jabatan sadurunge Lookin At Lee rampung ing posisi telu. ” Wong-wong Lewi tuku Lookin At Lee saben taun suwene udakara $ 70.000 nalika adol jaran kapisan sing dirawuhi. "Dheweke ana ing Buku 1 ing Keeneland," ujare Levinson. "Kita seneng karo penampilane lan kita seneng yen kulawargane ing loro-lorone wis bisa menang. Kita mesthi mbayar luwih akeh. ” Minangka kanggo apa sing digawa dening Lookin At Lee nalika isih enom, Levinson ujar manawa kesehatan lan kesehatane nalika kompetitif terus-terusan ing level balap ing saindhenging karir dadi paling dramatis. Silsilah ing kalorone minangka detik sing cedhak. "Sawise Juara Piala Breeders, dheweke terus lan kompetisi kanthi taruhan eksklusif kanggo kampanye umur 3 taun, balapan ing wolung saham ditingkat suwene limang wulan," ujare Leak. "Dheweke jaran sing awet banget, lan dakkira siji bab sing ditindakake ing program New York - daya tahan – uga level kinerja sing dhuwur." "Program peternak New York minangka salah sawijining program sing luwih apik," ujare Levinson. "Lan kanthi jaran kaya dheweke sing tetep sehat, mlayu ing telung balapan Triple Crown lan ora duwe masalah nalika kampanye dawa iki, kita ngira dheweke pancen bisa misuwur ing New York." Lookin At Lee dikembangke ing Kentucky dening Ray Hanson lan metu saka wedhus Langfuhr, Langara Lass. Sire, Winin At Lucky sing menang kanthi Klasik, uga dadi pamenang juara kaping lima Kelas I, Akselerasi lan pemenang Kentucky Derby Country House, sing loro-lorone lagi sinau. "Sampeyan butuh 23 taun Pak Hanson berkembang biak kulawarga iki lan nyaring supaya tekan titik iki dheweke entuk Lookin At Lee," ujare Leak. "Dheweke ora mung entuk Lookin At Lee, nanging dheweke uga entuk sedulure, Campuran Warga [Proud Citizen], sing dadi juara saham Kelas III, lan uga adhine Battlefield Angel [Proud Citizen], sing ngasilake Manny Wah [Will Take Charge], sing mlayu ing Sprint Cup Breeders taun iki. ” Manny Wah menang Duncan F. Kenner S. kaping pisanan metu ing taun 2021, lan ngasilake penghasilan umure dadi $ 501.888. "Konfigurasi Lookin At Lee iku klasik banget. Durabilitas yaiku sing sampeyan tingali nalika ndeleng, ”ujare Leak. "Dheweke ngadeg terus. Dheweke duwe sikil sing apik, balung sing apik. Dheweke duwe pundhak sing apik, punggung sing apik, lan motor sing apik. ” Ing Irlandia Hill, peternak nunjukake minat karo Lookin At Lee lan wong-wong Lewi wis ngirim pirang-pirang gandum menyang peternakan. "Kita ngarep-arep akeh dhukungan sing apik kanggo Lookin At Lee," ujare Leak. "Wong-wong Lewin tuku mares ing penjualan saham ing musim iki sing bakal teka lan bakal rusak lan bali menyang Lookin At Lee. Kita uga wis entuk dhukungan saka peternak lokal sing wis nindakake cara kanggo Lookin At Lee. ” Minangka kanggo pangaturan bocah umur 7 taun ing peternakan, dheweke katon tenang lan percaya dhiri. "Lookin At Lee pancen gampang nunggoni. Dheweke duwe kepribadian sing hebat, ”ujare Leak. "Dheweke jaran sing cerdas banget sing gelem dadi peserta apa wae sing sampeyan karepake." Ditambahake Asmussen: "Dheweke jaran apik banget. Dheweke minangka jaran swara sing bakat lan bakal dadi tambahan sing apik kanggo program pemuliaan New York. ”
คาสิโน888 คาสิโน88 เกม คาสิโน เกมส์ คาสิโน ts911 คาสิโน ออนไลน์